De Human Rights Talk

Waarom wordt in ons land gediscrimineerd, terwijl de meeste mensen discriminatie afwijzen? Hoe belangrijk vind jij jouw privacy? Het merendeel van de Nederlanders is bereid vluchtelingen op te nemen, maar wat vind jij daarvan? En hoe denk jij over de rechten die je hebt?

Om hier achter te komen kun je de Human Rights Talk voeren. Aan de hand van een prikkelende vraag gaan deelnemers op zoek naar het belang van de mensenrechten.

Doe mee! Ga de Human Rights Talk aan

Amnesty nodigt jou uit om zelf een Human Rights Talk te organiseren. Jij regelt de locatie en de deelnemers, wij zorgen voor de materialen en een gespreksleider. Daar zijn geen kosten aan gebonden. Samen zorgen we ervoor dat we het gesprek over mensenrechten in Nederland op gang blijft.

De onderwerpen zijn:

Veiligheid en mensenrechten: De samenleving wordt veiliger door vergaande maatregelen tegen terrorisme. Maar wat zijn de gevolgen als de overheid het recht op privacy van burgers inperkt?

Discriminatie en racisme: De meeste Nederlanders keuren discriminatie af. Hoe komt het dat het dan toch gebeurt?

Vluchtelingen en migranten: Migranten zijn een verrijking van de Nederlandse cultuur. Hoe denk jij daarover?

LHBTI+-rechten: Je bepaalt zelf met wie je een liefdesrelatie aangaat en of je je thuis voelt in je eigen lichaam. Right? Wat vind jij daarvan?

 

Bestel hieronder de Human Rights Talk.

  • Ik organiseer een Human Rights Tals
  • Onderwerpen


  • Persoonsgegevens


  • Adresgegevens
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.