Collecteweek Amnesty

Amnesty International is volstrekt onafhankelijk en onpartijdig. Amnesty is niet gebonden aan enige regering, politieke ideologie, religie of economisch belang. Amnesty neemt voor onderzoek, lobby en actie geen geld aan van overheden. En wordt voornamelijk gefinancierd door giften van leden en donateurs, en door inkomsten uit de landelijke collecteweek. De Collecteweek is daarom enorm belangrijk voor Amnesty International. De landelijke collecteweek van Amnesty is in 2019 van 10 tot en met 16 maart.

© Amnesty International (foto: Karen Veldkamp)

Meld je aan als collectant

Opbrengst collecte 2018

€ 1.220.403,03

© Unsplash

Online collecteren

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om het hele jaar door online te collecteren en doneren voor Amnesty? Via de online collectebus van Amnesty kun je heel eenvoudig online je vrienden om een kleine bijdrage vragen in de strijd voor mensenrechten. Maak nu je eigen collectebus online aan.

Maak je eigen online collectebus

Collectanten

Wil je in 2019 ook meehelpen als collectant? Dan kan je je hier alvast aanmelden voor de volgende collecteweek. Voor meer informatie of heb je vragen? Ga dan naar de informatiepagina.

Meld je aan als collectant Informatie voor collectanten

© Amnesty International (foto: Karen Veldkamp)

Collectecoördinatoren

Wil je in 2019 ook meehelpen als collectecoördinator? Dan kan je je hier alvast aanmelden voor de volgende collecteweek. Voor meer informatie of heb je vragen? Ga dan naar de informatiepagina.

Meld je aan als coördinator Informatie coördinatoren

MAS Collecte foto
© Amnesty International (foto: Jorn van Eck)

Wijkhoofden

Wil je in 2019 ook meehelpen als wijkhoofd? Dan kan je je hier alvast aanmelden voor de volgende collecteweek. Voor meer informatie of heb je vragen? Ga dan naar de informatiepagina.

Meld je aan als wijkhoofd Informatie voor wijkhoofden

Vragen over de collecte? Neem contact met ons op.

TEL 020-6264436 - kies optie 3

contact
Muzikale kick-off van de collecteweek door regionale groep van Amnesty in Nijmegen
© Amnesty International (foto: Jorn van Eck)

Collecteer je ook mee?