Domme dingen die dictators doen

 
 • Viktor Orbán

  Domme dingen die dictators doen #11: Orbáns megalomane voetbalplan

  Naast de gruwelijkheden die onder dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: Orbán.

 • Domme dingen die dictators doen #10: kinderen massaal appels laten oogsten

  Naast de gruwelijkheden die onder dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: Loekasjenko.

 • Domme dingen die dictators doen #9: opscheppen over hoe makkelijk je een buurland kan binnenvallen

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: opscheppen op Twitter over het binnenvallen van een buurland.

 • Domme dingen die dictators doen #8: Bitcoin Beach

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: in El Salvador is 'Bitcoin Beach' opgericht.

 • Domme dingen die dictators doen #7: Poetins Sovjet-telefoons

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: Poetins gebruikt nog Sovjet-telefoons.

 • Paul Biya

  Domme dingen die dictators doen #6: permanent op vakantie

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: Paul Biya gedraagt zich alsof hij al met pensioen is.

 • Hun Sen met horloge
  Leestijd 3 minuten

  Domme dingen die dictators doen #5: Hun Sen, echt een man van het volk

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: de Cambodjaanse premier Hun Sen, die sinds 1985 aan de macht is.

 • Kim Jong-un
  Leestijd 3 minuten

  Domme dingen die dictators doen #4: elf dagen niet lachen vanwege Kim Jong-il

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: hoe Noord-Korea moest stilstaan bij het overlijden van Kim Jong-il.

 • De CCTV-toren is een wolkenkrabber in de Chinese hoofdstad Peking. Het is het hoofdkantoor van de Chinese staatstelevisiemaatschappij: China Central Television. De toren is ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas en de Duitse architect Ole Scheeren.
  Leestijd 3 minuten

  Domme dingen die dictators doen #3: genitalia-architectuur in China

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: China’s verbod op ‘lelijke architectuur’.

 • Vergulden hond
  Leestijd 3 minuten

  Domme dingen die dictators doen #2: de Vergulden Hond van Turkmenistan

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: de Turkmeense president heeft een ingewikkelde relatie met honden.

 • Ramzan Kadyrov (voor Wordt Vervolgd screenshot)
  Artikel
  15 november 2021 - Leestijd 3 minuten

  Domme dingen die dictators doen #1: ‘duivel’ op Instagram

  Naast de gruwelijkheden die onder het juk van dictatoriale regimes plaatsvinden, valt er soms, heel soms, ook nog iets (uit) te lachen. Dit keer: de president van Tsjetsjenië zit op Instagram, maar kan dat beter niet doen.