Collecteweek Amnesty

Ieder jaar collecteren duizenden vrijwilligers voor Amnesty International. Zonder al deze mensen zou de collecteweek niet mogelijk zijn. Samen zorgen zij ieder jaar weer voor een enorme som geld voor het werk van Amnesty.

Dat is van groot belang, want Amnesty neemt voor onderzoek en acties geen geld van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Bijdragen van Amnesty-supporters zijn de belangrijkste inkomstenbron. Daarom is de inzet van collectanten in de collecteweek zo belangrijk.

Nieuwe collectanten zijn altijd welkom. In sommige steden zoeken we ook extra wijkhoofden en/of coördinatoren, zij organiseren de collecte in hun woonplaats.

© Amnesty International (foto: Karen Veldkamp)

Collecteweek: 9 t/m 14 maart 2020

Opbrengst 2019 in euro’s:

Collecteren voor Amnesty International
© Amnesty International

Collectant worden?

Hoe meer collectanten, hoe hoger de totale opbrengst. En met deze opbrengst komen we wereldwijd in actie voor slachtoffers van onderdrukking, geweld en discriminatie en voor mensen die ten onrechte gevangenzitten. Jouw inzet geeft mensen vrijheid.

Doe jij ook mee met de collecteweek in 2020? Meld je nu meteen aan.

Meld je aan als collectant Informatie collectanten

© Unsplash

Online collecteren

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om het hele jaar door online te collecteren voor Amnesty? Met je eigen online collectebus kun je heel eenvoudig je vrienden en collega’s om een bijdrage vragen. Daarmee stellen ze ons in staat actie te voeren voor mensenrechten en vrijheid.

Maak je eigen online collectebus

Vragen over de collecte? Neem contact met ons op.

TEL 020-6264436 - kies optie 3

contact