© Amnesty International

Start je Write for Rights-inzamelingsactie

Elk jaar in december klimmen duizenden mensen in de pen om mensen die onrecht is aangedaan een hart onder de riem te steken, of overheden onder druk te zetten. Die honderdduizenden kaarten en brieven veranderen uiteindelijk vaak levens. Maar het kost Amnesty ontzettend veel geld om al die post op de plek van bestemming te krijgen. Daarom kun je dit jaar voor het eerst een inzamelingsactie houden voor jouw deelname aan Write for Rights!

Start je actie

© Amnesty International

Hoe het werkt

Het is eigenlijk heel simpel. Klik op ‘start jouw actie’ en creëer in twee minuten je eigen actiepagina. Deel deze vervolgens via WhatsApp of e-mail met je vrienden, familie en collega’s en schrijf een leuk berichtje met de vraag of ze je willen sponsoren. Laat ze bijvoorbeeld een bepaald bedrag doneren per geschreven brief of uur. Of verzin zelf een leuke manier om geld in te zamelen. Elke inzamelingsactie, groot of klein, ludiek of knotsgek vinden wij fantastisch!

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Donna van den Muijsenberg: d.vandenmuijsenberg@amnesty.nl. Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken.

Start je actie

Ook met je school of klas kun je geld inzamelen voor Write for Rights

Meld je hier aan

Aanmelden

Laat je inspireren