Over Wordt Vervolgd

Over Wordt Vervolgd

Wordt Vervolgd #2 2022 cover
Het omslag van het meest recente magazine van Wordt Vervolgd (april 2022)

Wordt Vervolgd is het tweemaandelijkse magazine over mensenrechten, uitgegeven door Amnesty Nederland. De redactie werkt met onafhankelijke journalisten, en heeft een onafhankelijk redactiestatuut. Waarom we zo hechten aan die onafhankelijkheid? Je kunt dit kun je zien als een tastbare uiting van Amnesty’s gehechtheid aan de vrijheid van meningsuiting: ingenomen standpunten in het magazine vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs die van Amnesty International.

Naast reportages, interviews, analyses, columns, fotoverhalen en cultuurtips over ontwikkelingen op het gebied van mensenrechten in binnen- en buitenland besteden we ook aandacht aan het werk van Amnesty, om dat voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. Via journalistieke verhalen vraagt Wordt Vervolgd aandacht voor mensenrechten en wil het het debat over dit onderwerp stimuleren. 

Wordt Vervolgd Nieuwsbrief

Zes magazines per jaar

Wordt Vervolgd verschijnt zes keer per jaar als gedrukt magazine, oftewel iedere twee maanden. Leden van Amnesty ontvangen Wordt Vervolgd standaard twee keer per jaar, in de winter en in de zomer. Wil je alle zes de edities van Wordt Vervolgd thuis ontvangen? Klik hier.

Stage

Wil je stage lopen bij Wordt Vervolgd? Bekijk hier de vacature.

Colofon

Redactie Padu Boerstra (hoofdredacteur), Janneke Juffermans, Zwaan Lakmaker, Steven Musch
Redactiestagiair Laurens Lindeboom
Fotoredactie Lotti Pronk 
Vormgeving Heijdens Karwei
Webdesign Stu Stu Studio
Redactieraad Yoeri Albrecht, Marjon Bolwijn, Teun Gautier, Bart Stapert, Naema Tahir
Advertentie-acquisitie Henriëtte Thomassen (info@yuno.nl)

Contact

Voor vragen over of reacties op Wordt Vervolgd:
Redactie
wordtvervolgd@amnesty.nl 
Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam 

Voor nieuwe abonnementen en praktische vragen over bestaande abonnementen, bezorging, betaalwijze en Amnesty-lidmaatschap:
Servicecentrum 
amnesty.nl/service
servicecenter@amnesty.nl
020 – 626 44 36