Over Wordt Vervolgd

Wordt Vervolgd (opgericht in 1968) is een tweemaandelijks magazine over mensenrechten, uitgegeven door Amnesty Nederland. De redactie werkt met onafhankelijke journalisten, en heeft een onafhankelijk redactiestatuut. Waarom vinden we die onafhankelijkheid zo belangrijk? Je kunt dit zien als de verwerkelijking van Amnesty’s gehechtheid aan de vrijheid van meningsuiting. Standpunten in het magazine vertegenwoordigen daarom niet altijd die van Amnesty International.

Naast reportages, interviews, analyses, columns, fotoverhalen en cultuurtips over ontwikkelingen op het gebied van mensenrechten in binnen- en buitenland besteden we ook aandacht aan het werk van Amnesty, om dat voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. Via journalistieke verhalen vraagt Wordt Vervolgd aandacht voor mensenrechten en wil het het debat over dit onderwerp stimuleren. 

Zes magazines per jaar

Wordt Vervolgd verschijnt zes keer per jaar als gedrukt magazine, oftewel iedere twee maanden. Leden van Amnesty ontvangen Wordt Vervolgd standaard twee keer per jaar, in de winter en in de zomer. Wil je alle zes de edities van Wordt Vervolgd thuis ontvangen? Dat kan vanaf een donatie van 30 euro per jaar. Klik hier om je aan te melden.

Wordt Vervolgd Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks actuele artikelen in je mailbox

Stage

Wil je stage lopen bij Wordt Vervolgd? Bekijk hier de vacature.

Colofon

Redactie Padu Boerstra (hoofdredacteur), Brechtje Keulen, Zwaan Lakmaker, Steven Musch
Redactiestagiair
Fotoredactie Lotti Pronk 
Vormgeving Heijdens Karwei
Webdesign Stu Stu Studio
Redactieraad Marjon Bolwijn, Teun Gautier, Bart Stapert, Naema Tahir
Advertentie-acquisitie Henriëtte Thomassen (info@yuno.nl)

Bekijk hier het overzicht met onze medewerkers.

Contact

Voor vragen over of reacties op Wordt Vervolgd:
Redactie
wordtvervolgd@amnesty.nl 
Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam 

Voor nieuwe abonnementen en praktische vragen over bestaande abonnementen, bezorging, betaalwijze en Amnesty-lidmaatschap:
Servicecentrum 
amnesty.nl/service
servicecenter@amnesty.nl
020 – 626 44 36