20 - 22 september 2019 Checkpoint Changemakers

Check-in met jouw interesse/check-out als activist!

 

EFFE CHECKEN:

  • Durf jij je nek uit te steken voor mensenrechten?
  • Zou jij wel eens een activist willen ontmoeten?
  • Wil jij graag in actie komen?

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar en denk jij bij deze punten; check, check, check. Dan ben jij de activist-in-spe die wij zoeken!

WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

Kom naar Checkpoint Changemakers: hét jongerenweekend van Amnesty International, en ontmoet andere jongeren die zich ook willen inzetten voor mensenrechten. Een weekend vol verdieping, workshops, ontmoetingen met activisten en ACTIE! Na Checkpoint Changemakers ben jij er helemaal klaar voor om je in te zetten voor mensenrechtenactivisten, bijvoorbeeld tijdens de Write for Rights! Het weekend vindt plaats van 20 – 22 september en is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Met 50 andere jongeren uit Nederland verblijf je een weekend in Stayokay Soest en sluiten jullie af met een vette actie voor een activist!

 

WAT KOST DAT?

Voor het weekend betaal je inschrijfkosten van €25. Dit is voor de accommodatie, eten en voor de workshops! Na aanmelding krijg je meer info over de betaling via de mail en heb je drie dagen om je inschrijfgeld te betalen. Is dit gelukt, dan ben je definitief ingeschreven! Ben je benieuwd hoe de vorige editie was? Check het filmpje op deze pagina. Heb je nog verdere vragen? Laat het even weten via checkpointchangemakers@amnesty.nl

Inschrijven is helaas niet mogelijk, Checkpoint Changemakers zit VOL!