© Karen Veldkamp voor Amnesty International

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld"

We blijven strijden voor mensenrechten. Voor iedereen. Altijd.

Zonder jou zijn we nergens

Op 22 november 2023 hebben de mensenrechten verloren. Een racistische partij heeft de Nederlandse verkiezingen gewonnen. Een partij die specifieke bevolkingsgroepen wegzet door ze als minderwaardig te bestempelen.

Een partij die, blijkt ieder verkiezingsprogramma weer, bereid is om de rechtsstaat en de grondwet te ondermijnen. Een partij die mensen op de vlucht in de steek laat.

Wij blijven strijden voor mensenrechten. Voor iedereen. Altijd.

Zonder jouw steun zijn zij nergens. Word je lid?

Je bent al lid voor 10 euro per jaar. Je kunt altijd opzeggen. Je hoeft alleen het formulier in te vullen.

Meer weten over wat het lidmaatschap inhoudt? Hier lees je er meer over.

Jouw lidmaatschap

Met een jaarlijkse bijdrage van € 10,- ben je al lid. Een hogere bijdrage is van harte welkom.

Dit formulier kan niet worden getoond vanwege de instellingen van je browser. Mogelijk staat javascript uit of zit je in Reader Mode.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier machtig je Amnesty om de incasso uit te voeren.

Doneren vanuit het buitenland

Je woont buiten Nederland maar je wilt graag Amnesty International Nederland steunen? Maak dan gebruik van deze pagina. Alvast bedankt voor je steun!

Nieuwsbrief en SEPA

Nieuwsbrief: Als lid of donateur van Amnesty International ontvang je maandelijks het belangrijkste actienieuws per e-mail en gebruiken wij je e-mailadres om je incidenteel te kunnen informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Wil je minder of geen e-mail meer ontvangen, dan kun je je op elk moment afmelden voor deze e-mails via de afmeldmogelijkheid in elk bericht dat je ontvangt of via ons contactformulier.

SEPA: Met een machtiging geef je toestemming aan Amnesty International om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Amnesty International. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.