HOE STRIJDLUSTIG BEN JIJ?

Ga samen met ons de strijd aan

Dromen. Werkelijkheid voor de een, onbereikbaar voor de ander. Help ons dromen waarmaken. Er zijn nog altijd onderdrukte vrouwen die enkel kunnen dromen van een normale #schooldag, een bericht op #socialmedia of een #wandeling in het park.

Dat lijkt onschuldig, maar doen ze het echt? Dan kan het een gevangenisstraf of zelfs executie tot gevolg hebben. Daarom strijden we samen. Uit ongeloof. Uit frustratie. Uit woede. Want wij zijn dé beweging van strijdlustigen.

Samen met jou boeken we nóg meer resultaat. Word lid en strijd mee.

Vrouwenrechten

Minder rechten omdat je vrouw bent. Voor velen vandaag de dag helaas nog steeds de werkelijkheid. Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld. Wij strijden voor een wereld waarin vrouwen dezelfde kansen hebben als wie dan ook. 

Zo strijden wij

Wij willen altijd en overal kunnen zeggen wat we willen. Daarom nemen we nooit geld aan van overheden. Zo zijn we onafhankelijk en niet gebonden aan welke politieke ideologie, economische belangen of religie dan ook. Amnesty International is een wereldwijde beweging die gesteund wordt door miljoenen mensen. We moeten het hebben van de financiële steun van onze leden, organisaties en donateurs. 

Ik strijd mee

Inmiddels bestaat onze beweging uit al 259.763 strijdlustigen. Met jouw bijdrage maken we een nog groter verschil.

Dit formulier kan niet worden getoond vanwege de instellingen van je browser. Mogelijk staat javascript uit of zit je in Reader Mode.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier machtig je Amnesty om de incasso uit te voeren.