Meet-upVLAARDINGEN
© Amnesty

Kom naar de Mensenrechten Meetup op woensdag 13 november in Vlaardingen

Amnesty’s Mensenrechten Meetup #14 vindt plaats op woensdag 13 november 2019 in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. In deze editie neemt Amnesty-directeur Eduard Nazarski je mee naar de stand van mensenrechten in Nederland. Ileen Verbeek geeft een presentatie over stateloosheid en het effect daarvan op (kinder)rechten.

Ineke Nieuwstraten en Elma Oosthoek van de lokale Amnesty-groep kijken terug op de campagne ‘Mensenrechten die vier je!’, waarin het afgelopen jaar elke maand een mensenrecht centraal stond. Ada Pellearts en Ingrid v.d. Heuvel doen de toekomstplannen van Amnesty Vlaardingen uit de doeken. Bineke Mostert, docent aan het Geuzencollege, vertelt hoe zij mensenrechten op deze vmbo-school een plek geeft.

Op deze avond is er ook een performance van spoken-word artieste Naomi Veldwijk. Haar optredens geven altijd stof tot nadenken en dialoog.

De presentatie is in handen van Ama van Dantzig en na afloop van de Meetup blijven de sprekers nog even hangen om met de bezoekers verder te praten.

Datum: Woensdag 13 november 2019
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Kroepoekfabriek Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, 3134 KG Vlaardingen

Interesse? Meld je aan via het formulier in deze link