Support de uitgebuite arbeidsmigranten met supporterssjaal
© Amnesty International

Pay up Qatar en FIFA!

Qatar, gastland van het Wereldkampioenschap voetbal in 2022, liet schitterende stadions, hotels en andere faciliteiten bouwen. Maar de arbeidsmigranten die het WK mogelijk maakten, betaalden daarvoor een hoge prijs. Ze moesten zeven dagen per week in de zinderende hitte werken en kregen vaak te laat of helemaal niet betaald. Families van overleden arbeiders verloren hun geliefden en blijven achter zonder kostwinner.

Amnesty International zet zich al jarenlang in voor de rechten van de uitgebuite arbeidsmigranten. We roepen de FIFA en Qatar op om de slachtoffers te compenseren. Steun Amnesty in haar strijd en word lid voor 15 euro per jaar. Als dank ontvang je een fraaie supporterssjaal.

Doneren vanuit het buitenland

Je woont buiten Nederland maar je wilt graag Amnesty International Nederland steunen? Maak dan gebruik van deze pagina. Alvast bedankt voor je steun!

SEPA

SEPA: Met een machtiging geef je toestemming aan Amnesty International om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Amnesty International. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Meer weten over wat het lidmaatschap inhoudt? Hier lees je er meer over.

Stop onrecht. Steun Amnesty

Je bent al lid met een jaarlijkse bijdrage van € 15,-. Een hogere bijdrage is van harte welkom.

Dit formulier kan niet worden getoond vanwege de instellingen van je browser. Mogelijk staat javascript uit of zit je in Reader Mode.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier machtig je Amnesty om de incasso uit te voeren.