© © Amnesty International

Stop onrecht. Steun Amnesty.

Het was een heel lastige beslissing om de collecteweek af te breken. De gezondheid van onze collectanten en de mensen die met hen in contact komen, is voor ons echter het belangrijkst.

Ontzettend veel dank dat jij ons een hart onder de riem steekt en hebt besloten ons te steunen met een donatie.

Je steun is hard nodig want wereldwijd worden mensenrechten geschonden. Mensen worden gemarteld om wie ze zijn of wat ze denken, in elkaar geslagen omdat ze homo zijn, achtergesteld omdat ze vrouw zijn, ter dood veroordeeld of verdwijnen ten onrechte achter de tralies. Mede dankzij jouw steun kunnen we ons voor hen blijven inzetten.

Nogmaals veel dank.

Nieuwsbrief en SEPA

Nieuwsbrief:Als lid of donateur van Amnesty International ontvang je maandelijks het belangrijkste actienieuws per e-mail en gebruiken wij je e-mailadres om je incidenteel te kunnen informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Wil je minder of geen e-mail meer ontvangen, dan kun je je op elk moment afmelden voor deze e-mails via de afmeldmogelijkheid in elk bericht dat je ontvangt of via ons contactformulier.

 

SEPA: Met een machtiging geef je toestemming aan Amnesty International om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Amnesty International. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Jouw donatie

Jouw donatie geeft mensen vrijheid.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.