© Jorn van Eck

JOUW BRIEF MAAKT HET VERSCHIL

Brieven schrijven is Amnesty’s meest beproefde actiemethode. Postzakken vol brieven maken indruk op autoriteiten van landen die mensenrechten schenden.

Iedere maand selecteren wij een aantal zaken waarvoor u een brief kunt schrijven. De acties worden wereldwijd verspreid en zorgen zo voor massale druk.

Meld je aan voor de Schrijfacties

Je ontvangt iedere maand een e-mail met daarin drie tot vijf schrijfacties. In deze acties komen thema’s aan bod zoals de doodstraf, vrouwenrechten, LHBT-rechten en mensenrechtenverdedigers. Ook zijn er regelmatig schrijfacties voor mensen die al jarenlang vastzitten en waarvoor het nodig blijft om aandacht op hun zaak te vestigen. Bij iedere actie zit een voorbeeldbrief die je eenvoudig kunt uitprinten of aanpassen.

Schrijf je samen met een Amnesty-groep, familie of vrienden regelmatig brieven voor Amnesty? Geef je dan op voor de schrijfacties, zodat je iedere maand over de meest actuele beschikt.

Meld je aan

Ja, stuur mij de maandelijkse Schrijfacties. Ik ontvang ook mail over andere activiteiten of om mijn steun te vragen.

Dit formulier kan niet worden getoond vanwege de instellingen van je browser. Mogelijk staat javascript uit of zit je in Reader Mode.