© Amnesty International

Landelijke introductietraining 20 februari

Met deze interactieve training leer je over de missie en werkwijze van Amnesty en ontdek je welke vrijwilligersrol het beste bij jou past. Laat je inspireren!

Graag nodigen we je uit voor de Landelijke Introductietraining van Amnesty International op zaterdag 20 februari van 10.30-12.30 uur. Deze introductietraining is bedoeld voor iedereen die meer wil weten en inspiratie op wil doen als vrijwilliger bij Amnesty International. De training is interessant voor zowel nieuwe vrijwilligers als voor mensen die al langer actief voor Amnesty zijn.

Wat komt er aan de orde?
De training zal online gehouden worden, met genoeg ruimte voor interactie en vragen. Tijdens de training krijg je meer informatie over de organisatie Amnesty, onze missie en werkwijze en over mensenrechten in het algemeen.

Daarnaast willen we je graag kennis laten maken met de verschillende manieren waarop je als vrijwilliger betrokken kunt zijn bij Amnesty en leer je andere vrijwilligers kennen. Daarom bestaat het tweede deel van de training uit korte sessies gebaseerd op de volgende persoonlijke kwaliteiten en interesses:

  1. Informeren/faciliteren: Wil jij het gesprek aangaan en moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken? Je bent nieuwsgierig naar het standpunt van anderen.
  2. Organiseren: Wil jij evenementen of acties organiseren? Je neemt graag initiatief en vindt het leuk om te plannen en organiseren.
  3. Actievoeren: Wil jij anderen overtuigen of activeren? Je vindt het leuk om jouw visie en standpunten uit te dragen naar anderen.
  4. Uitvoeren: Wil jij je op een praktische manier inzetten? Je vindt het prettig om een heldere taak te krijgen binnen een groep of team.

Wil je graag meedoen aan de training op 20 februari? Meld je dan snel aan en geef op het aanmeldformulier jouw voorkeuren aan voor de sessie waaraan je wilt deelnemen. Let op: er is een maximum aantal deelnemers vastgesteld, bij meer aanmeldingen zullen we een extra training inplannen.

Klik hier om je aan te melden voor de training!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar actieservice@amnesty.nl.

We hopen je op zaterdag 20 februari 2021 online te ontmoeten.