05 maart 2023 Woman's march
© ©Anastasiia-Maksymova

Online introductietraining ‘Actief in Amnesty’ op woensdag 11 september 2024

Met deze interactieve online training leer je over de missie en werkwijze van Amnesty en ontdek je welke vrijwilligersrol het beste bij jou past. Laat je inspireren!

Graag nodigen we je uit voor de online introductietraining van Amnesty International op woensdag 11 september 2024 van 19.00 tot 20.30 uur. Deze introductietraining is bedoeld voor iedereen die meer wil weten en inspiratie op wil doen als vrijwilliger bij Amnesty International. De training is interessant voor zowel nieuwe vrijwilligers als voor mensen die al langer actief zijn voor Amnesty.

Meld je meteen aan

Wat komt er aan de orde?

Tijdens de training krijg je meer informatie over de organisatie Amnesty, onze missie en werkwijze en over mensenrechten in het algemeen.

Daarnaast willen we je graag kennis laten maken met de verschillende manieren waarop je als vrijwilliger betrokken kunt zijn. In het tweede deel van de training gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden om je in te zetten.

  • Human Rights talk:Wil je met anderen dieper in gesprek gaan over mensenrechten vraagstukken? Denk aan vragen over discriminatie vanwege huidskleur of geloof. Of het gevoel dat je privacy en veiligheid online worden geschonden. Neem dan deel aan deze workshop. Je leert wat een Human Rights Talk is, hoe je hem organiseert en hoe je een moeilijk onderwerp bespreekbaar maakt.
  • Bouw en evenement/actie: Je neemt graag initiatief en vindt het leuk om (met anderen samen) acties te plannen en uit te voeren. Denk aan zoiets als een filmavond, pubquiz, sponsorloop of de Write for Rights (schrijfactie rond 10 december).
  • Campagne voeren met de organizing-methodiek: Wil jij je langer verbinden aan een onderwerp wat jou raakt en meehelpen een duurzaam netwerk van mensenrechtenactivisten in het land op te bouwen?

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan snel aan.


With this interactive online training you will learn more about Amnesty’s mission and working methods and discover which volunteer role suits you the best. This training is for anyone who wants to know more about Amnesty International and gain inspiration.

This training is in Dutch. The next English introduction course is on 20 June 2024.

Aanmelding Online Introductietraining woensdag 11 september 2024

Online introductietraining 11 september 2024, 19.00 tot 20.30 uur
Adresgegevens
Blijf op de hoogte
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar actieservice@amnesty.nl.