8 MAART: AMNESTY BOSKOOP ORGANISEERT AVOND OP VROUWENDAG

Amnesty-groep Boskoop, de gemeente en buurtoverleg Snijdelwijk en organiseren een avond rond Vrouwendag. De activiteiten zullen plaatsvinden op vrijdag 8 maart in de Plataan, Snijdelwijklaan 2.

Het thema van de avond is “Zorg voor jezelf”. Aandacht voor jezelf gaat om gezond leven, maar ook om ontspanning en gezelligheid. De inloop is vanaf 19.00 uur en tot 20.00 uur zijn er verschillende activiteiten (o.a. sportles, massage) en een aantal informatiekraampjes (o.a. kleuradvies, yoga, thuiszorg). Bij het Amnesty-kraampje kunt u een groetenkaart schrijven en een petitie tekenen voor Saudische vrouwen die gevangen zitten en gemarteld worden omdat ze opkomen voor rechten van vrouwen. Om 20.00 uur geeft Liesbeth van Hees in een lezing haar kijk op “Zorg voor jezelf” en wordt ook de Amnesty-actie voor vrouwen in Saudi-Arabië toegelicht. Van 21.00 tot 22.00 kunnen de kraampjes en de activiteiten weer bezocht worden.

De toegang is gratis en uiteraard is er koffie en thee met iets lekkers. N.B. In tegenstelling tot onze eerdere avonden, staat deze dag uitsluitend open voor vrouwen.

Kijk voor meer info over de groep op de website van Amnesty Boskoop.