ASN Bank

Of het nu gaat om, sparen, betalen of beleggen: via onze partner ASN Bank kunt u uw financiële zaken regelen en daarmee tegelijkertijd Amnesty steunen.

Sinds haar oprichting in 1960 streeft ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame maatschappij. Zij wil niet verdienen aan ondernemingen die te maken hebben met onder meer milieuverontreiniging, kinderarbeid, schending van mensenrechten en dieronvriendelijke praktijken. Daarom werkt de ASN Bank al jaren samen met organisaties zoals Amnesty.

Bij ASN Bank kunt u duurzaam betalen, sparen en beleggen. Namens klanten met een rekening ASN Ideaalsparen en/of een ASN Creditcard steunt ASN Bank projecten van maatschappelijke partner om zo haar duurzame missie te realiseren Dit kost de klanten niets. De gekozen projecten passen bij de 3 pijlers van de bank: mensenrechten, klimaat en biodiversiteit.

Vanaf Hier: voor duurzame inspiratie

Vanaf Hier is het online inspiratieplatform van ASN Bank. Dit platform is de opvolger van Voor de Wereld van Morgen. Hier vindt je dagelijks duurzame actualiteit, informatie, opinie en vermaak. Het gaat hierbij vooral om duurzame zaken die nú relevant zijn of waar je nú mee kunt starten. Met Vanaf Hier maakt de ASN Bank duurzaamheid bereikbaar.

Met Vanaf Hier probeert ASN Bank de start van een slim en duurzaam leven voor iedereen toegankelijk te maken. Op dit online platform deelt de bank dagelijks nieuwe tips en informatie om samen naar een duurzamere wereld te kunnen werken. Vanaf Hier staat vol met de laatste duurzame actualiteiten, groene verhalen, en kennis en inspiratie waar je meteen iets mee kan.