ASN Bank

Of het nu gaat om, sparen, betalen of beleggen: via onze partner ASN Bank kunt u uw financiële zaken regelen en daarmee tegelijkertijd Amnesty steunen.

Sinds haar oprichting in 1960 streeft ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame maatschappij. Zij wil niet verdienen aan ondernemingen die te maken hebben met onder meer milieuverontreiniging, kinderarbeid, schending van mensenrechten en dieronvriendelijke praktijken. Daarom werkt de ASN Bank al jaren samen met organisaties zoals Amnesty.

Bij ASN Bank kunt u duurzaam betalen, sparen en beleggen. Namens klanten met een rekening ASN Ideaalsparen en/of een ASN Creditcard steunt ASN Bank projecten van maatschappelijke partner om zo haar duurzame missie te realiseren Dit kost de klanten niets. De gekozen projecten passen bij de 3 pijlers van de bank: mensenrechten, klimaat en biodiversiteit.

Voor de wereld van morgen

Voor de Wereld van Morgen is het online platform van ASN Bank. De bank geeft hier duurzame startups en ondernemers een vliegende start. Dat doet het platform door kennis, publiciteit, geld en een veelzijdig netwerk. Maar ook door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs en Crowdfunding. Voor een groot aantal duurzame ondernemers is Voor de Wereld van Morgen een succesvolle springplank gebleken. Zo zijn Seepje en Fairphone ooit begonnen met het delen van hun slimme idee op dit platform! Dagelijks vind je hier nieuwe projecten van duurzame ondernemers en inspirerende blogs.