Avondje Gerechtigheid maaltijdbox Crisp
© Crisp

Bestel jouw box

Bestel een Avondje Gerechtigheid via de app van Crisp

Bestel de box via de app van Crisp

Voor een Avondje Gerechtigheid werken we samen met Crisp. Crisp is de supermarkt die producten levert die zijn geteeld, gekweekt en gemaakt met aandacht voor mens, dier en omgeving. Ga naar de Crisp-app en bestel de Afghaanse dinerbox of ontvang alle bestelinformatie inclusief bestellink per e-mail.

Bestel via de Crisp-app Bestelinfo per e-mail

Avondje Gerechtigheid maaltijdbox Crisp
© Crisp

Hoe zo, Crisp-app?

Onze partner van vorig jaar, de Krat, is overgenomen door Crisp. Dankzij de samenwerking met Crisp kunnen we nog meer bestellingen verwerken en dus meer mensen bereiken. Zo maken we nog meer impact. Via de gebruiksvriendelijke app kun je makkelijk jouw box bestellen. De boxen voor een Avondje Gerechtigheid stelden Crisp en het team van de Krat in samenspraak met mevrouw Arachid en Soedabeh speciaal voor deze actie samen. Meer weten over Crisp? Ga dan naar www.crisp.nl.

Avondje Gerechtigheid - het concept
© Amnesty International

Hoe kan ik bestellen?

  1. Het bestellen van het Avondje Gerechtigheid kan gemakkelijk via de Crisp app, die je via de volgende link kunt downloaden, of openen op je smartphone: https://crisp.nl/code/amnestycrispwbs.
  2. In de app kun je een account aanmaken, of inloggen als je al eerder bij Crisp besteld hebt.
  3. Hierna zie je de Avondje Gerechtigheid dinerbox verschijnen, en kun je deze door middel van het plusje toevoegen aan jouw mandje. In jouw mandje kun je kiezen voor een bezorgdag en -tijd, door op het busje bovenin het scherm te klikken. Let op: het bezorgmoment is pas écht voor jou gereserveerd na betaling. Mocht je producten toe willen voegen, dan kan dit door middel van het plusje op elke productpagina. Het enige dat er nu nog te doen staat is betalen, en dat kan met iDeal.

Ik heb geen smartphone, kan ik dan toch bestellen?

Je kunt de Crisp-app alleen gebruiken op smartphone en tablet. Wel is het zo dat de app in principe is gemaakt voor de mobiele telefoon. Je kunt de app op de tablet vergroot zien, maar de app is niet speciaal voor de tablet gemaakt.

Wanneer ontvang ik mijn maaltijdbox voor een Avondje Gerechtigheid?

In de app van Crisp kun je een bezorgdatum en tijdslot kiezen. De box wordt bezorgd op woensdag, donderdag of vrijdag.In de ochtend van de levering ontvang je via Whatsapp een bericht met een kleiner tijdvak van een uur, en een uur voordat dit tijdvak begint stuurt Crisp jou de track&tracelink toe.

Is de vegabox ook vegan?

Als je veganistisch wilt eten, dan hoef je maar één ingrediënt uit de Vegabox te vervangen. Je kan de yoghurt vervangen met een vegan/soya alternatief.

Waar vind ik de Amnesty box in de Crisp app?

Als je op deze link hebt geklikt: https://crisp.nl/code/amnestycrisp, en vanuit daar de Crisp app download, kijk dan of je op de home pagina bent (dit is de pagina met het huisje links onderin). Als niet, klik op het huisje. Hierna scroll je naar beneden tot je “Categorieën” ziet staan. Daar bovenaan vind je de banner met “Amnesty Avondje Gerechtigheid”. Is dit niet zichtbaar, probeer de link dan nogmaals de openen of sluit de app en open hem opnieuw. In dit korte filmpje laten we je het zien.

Meer vragen?

Meer of andere vragen? Bekijk dan onze sectie met veelgestelde vragen en antwoorden.

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Voor vragen over de producten uit de box en de bezorging kun je Crisp het beste bereiken via WhatsApp, op +31 970 102 606 61 (zeven dagen per week van 08:00 tot 22:30) of mail naar service@crisp.nl

Voor andere vragen, mail naar Maaltijdbox@amnesty.nl of bel (020) 626 44 36 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).

Doe mee met een Avondje Gerechtigheid

Een Avondje Gerechtigheid is informatief, solidair én culinair. Je leert meer over de situatie en cultuur in Afghanistan en met deze aankoop steun je het mensenrechtenwerk van Amnesty.

Bestel een dinerbox voor 4 of 6 personen, voor €25 per persoon. In de box zitten alle recepten en ingrediënten om zelf een geurig Afghaans diner te bereiden, met of zonder vlees. Ook krijg je alles wat je nodig hebt voor een boeiende avond met goede gesprekken: achtergrondinformatie, inspiratie, gesprekskaartjes en meer. Zo doe je samen iets leuks, interessants en goeds tegelijkertijd.

Voor een Avondje Gerechtigheid werken we samen met duurzame online supermarkt Crisp. Via de gebruiksvriendelijke app kun je gemakkelijk jouw box bestellen. Crisp houdt je op de hoogte van je bestelling middels een track & trace link. De samenwerking met Crisp maakt het mogelijk om een grote groep mensen te bereiken. Zo maken we meer impact op de mensenrechten.

Vul je gegevens in en we sturen je direct een e-mail met alle informatie. Je ontvangt maximaal 2 e-mails.

Ontvang alle informatie per e-mail

Of bestel direct de dinerbox

Ga naar de Crisp-app nu en bestel de Afghaanse dinerbox.

Bestel via de Crisp-app