© Copyright: Jorn van Eck

Stagiair(e) gezocht voor 10 december: De schrijfmarathon

Stagiair(e) gezocht voor 10 december: De schrijfmarathon

Zoek je een interessante stageplaats in een dynamische werkomgeving? Interesseer jij je in mensenrechten en wil je graag meewerken aan onze Schrijfmarathon en andere acties? Ben je 3 of 4 dagen per week beschikbaar vanaf begin september tot eind januari 2019 (langer is bespreekbaar)? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Mobilisatie & Actie op het Landelijk Secretariaat van Amnesty International, in hartje Amsterdam. Je draagt bij aan het organiseren van activiteiten voor de Internationale Dag van de Mensenrechten op 10 december. Je denkt mee over de invulling en uitvoering hiervan. Ook help je bij het afhandelen van Amnesty’s spoedacties.

Over de inhoud en acties van de huidige campagnes kun je lezen op www.amnesty.nl.

Profiel

We zijn op zoek naar een organisatietalent met feeling voor nieuwe vormen van acties en activiteiten. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en je vindt het leuk om een activiteit te organiseren en mensen ervan te overtuigen om mee te doen. Interesse in mensenrechten en goede schrijfvaardigheid zijn een pré. Je hebt goede communicatievaardigheden en volgt een opleiding op minimaal Hbo-niveau. Je ben proactief en helpt waar het nodig is. Het is daarnaast fijn als je in (de buurt van) Amsterdam woont.

Amnesty International heeft een voorkeur voor kandidaten met een bi-culturele achtergrond.

Wil je meer weten over de vacature? Klik dan hier