Hue Thien Ta, organizer bij de campagne Let's Talk About YES

Mbo-ambassadeurs gezocht!

Mbo-ambassadeurs gezocht!

Amnesty International is op korte termijn op zoek naar twee jongerenambassadeurs die het reilen en zeilen binnen de mbo-wereld kennen, en die zich hard willen maken voor verandering! Niet zomaar een verandering, dé verandering die nodig is om Amnesty meer inclusief en future proof te maken! Heb jij dat in je? Weet jij waar we moeten zijn om meer jongeren bij Amnesty te betrekken, of nog belangrijker, bij wie we moeten zijn? Waar wacht je op? Join the movement!

Mensenrechten vormen de basis, sowieso bij Amnesty, maar ook binnen dit project. Voor nu, voor altijd. Als ze ons niet horen, roepen we harder. Als ze ons niet zien, maken we het groter. En we doen het samen! Hier, daar en overal. Voel jij je aangesproken? Kom op! Let’s do this!

Je bent uiteraard een teamplayer, nergens bang voor en dol op netwerken! Connecten, daar gaat het hier om. We vinden het belangrijk om mbo-ers bij dit project te betrekken, dus we verwachten dat jij ze weet te vinden. Want jij moet aan de slag om een team op te bouwen. Jouw eigen toko, in jouw omgeving, met jouw mensen, die jouw taal spreken. JOUW DING!

Maar, we doen het samen. Binnen een traject van coaching en training word je klaargestoomd om onderzoek te doen en workshops te organiseren. Het Amnesty team staat klaar om je met raad en daad bij te staan. Daarnaast heb je recht op een onkostenvergoeding.

MUST

  • Je spreekt Nederlands;
  • Je kunt minimaal 6 uur per week besteden voor een periode van 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
  • Je weet de weg te vinden binnen het mbo

PRE

Iedereen is welkom, maar voor een diverse samenstelling van het team zijn we het meest geïnteresseerd in mensen met een bi-culturele achtergrond. En omdat het nu eenmaal een jongerenproject is, krijgen mensen onder 26 jaar een voorkeur. En ja, je hebt een dikke streep voor als je van het mbo komt of als je daar gewerkt hebt!

Ben jij de enambassadeur die aan de slag wil gaan bij Amnesty International? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar jong@amnesty.nl. Wees zo creatief als je maar kan zijn! Een filmpje mag ook.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel, app of mail dan naar Norbert Hendriks (projectleider Jongeren), 06 – 14 68 34 32. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 30 mei.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.