© Amnesty International

Senior medewerker HR (Human Resources)

Amnesty International werkt voor mensenrechten. Die waarborgen vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Amnesty doet onderzoek, voert actie en steunt verdedigers van mensenrechten wereldwijd. Wij zoeken collega’s die diversiteit en inclusie belangrijk vinden. In Nederland telt de organisatie ruim 260.000 leden en donateurs. Op het kantoor in Amsterdam werken 120 betaalde medewerkers en 40 vrijwilligers.

Ter versterking van ons HR-team zoeken wij per zo spoedig mogelijk een Senior medewerker HR (Human Resources), voor 24-32 uur per week.

Werk je graag met en voor mensen? Heb jij oog voor een goede dienstverlening? Wil je helpen Amnesty International te versterken en mensenrechten beter te beschermen? Mooi, lees dan verder!

Wie zijn wij?

HR maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Deze bestaat uit ongeveer 50 collega’s: betaald en vrijwillig. Zij werken naast HR op IT, Data, Service Center, Financiële administratie, Facilitair beheer en het Directiesecretariaat. Ons HR- team bestaat momenteel uit vijf collega’s: de vrijwilligerscoördinator (zelf ook vrijwilliger), twee parttime medewerkers HR en twee parttime senior HR-adviseurs.

Wat ga je zoal doen?

Je ondersteunt de HR-adviseurs en je bent verantwoordelijk voor alle dagelijkse HR-zaken zoals verwerken van salarismutaties, verzuimregistratie, ondersteuning van werving- en selectieprocedures en introductie van nieuwe medewerkers. Je houdt de personeelsdossiers up-to-date en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en beheren van een correcte HR- administratie in het kader van instroom, doorstroom en uitstroom van onze medewerkers. Daarnaast ben je aanspreekpersoon voor de diverse verzekeringen en je bent betrokken bij de coördinatie van ons veiligheidsbeleid. Een personeelsinformatiesysteem (bij voorkeur HR2Day) kent geen geheimen voor jou en je helpt bij het optimaliseren van HR data- en informatiesystemen.

Wie ben jij?

Dagelijks schakelen tussen verschillende HR-onderwerpen en -werkzaamheden is je op het lijf geschreven. Je bent een kei in het verwerken van (salaris)mutaties. Je houdt van plannen, structureren. Een volle HR-mailbox en veel ad hoc vragen kun je aan. De e-mails en verzoeken verwerk je met de nodige vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid.

Niet alleen van de afwisselende reguliere ondersteunende werkzaamheden krijg je energie, maar ook van het meewerken aan de uitvoering van ons nieuwe strategisch HR-plan en de daaruit voortvloeiende projecten. Je hebt oog voor detail, bent toegankelijk voor collega’s en kan zaken goed afronden.

Zo nu en dan durf je ook op een zorgvuldige wijze gewoon nee te zeggen. Je weet wanneer het nodig is om je collega’s aan te haken. Verder ben je communicatief vaardig en integer en vind je het leuk om samen te werken. Je bent bereid om te investeren in de teamontwikkeling, in de organisatieontwikkeling en in je eigen ontwikkeling.

Wat neem je mee?

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van personeels- en informatiesystemen (bij voorkeur HR2Day).
  • Kennis van actuele (arbeids) wet- en regelgeving.
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • MBO+ werk en denkniveau.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en vrijdag.

We blijven werken aan een organisatie waar alle talenten zich thuis voelen. Voor een diverse samenstelling van ons team zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten met een diverse achtergrond.

Wat bieden wij?

  • Een plek om mee te werken aan de ontwikkeling van HR binnen Amnesty International Nederland. Je draagt bij aan het realiseren van een optimale werkomgeving met en voor onze collega’s om onze missie uit te voeren.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar voor 24-32 uur per week met uitzicht op verlenging.
  • De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International afdeling Nederland is van toepassing.
  • Het salaris bedraagt bij indiensttreding minimaal € 3.109,05 en maximaal € 4.145,41 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International, afdeling Nederland is van toepassing.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Soraya Kanhai, manager Bedrijfsvoering en/of Hanneke Timmer, sr. HR-adviseur via persona@amnesty.nl.

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag via het sollicitatieformulier hieronder. De brief kan worden gericht aan Soraya Kanhai, manager Bedrijfsvoering.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.