© Amnesty International

Financieel administratief medewerker

Amnesty International werkt voor mensenrechten. Die waarborgen vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Amnesty doet onderzoek, voert actie en steunt verdedigers van mensenrechten wereldwijd. Wij zoeken daarom collega’s die diversiteit en inclusie belangrijk vinden. In Nederland telt de organisatie ruim 250.000 leden en donateurs. Op het kantoor in Amsterdam werken 120 betaalde medewerkers en 40 vrijwilligers.

In verband met tijdelijke extra ondersteuning zoeken wij een financieel administratief medewerker, voor 32 uur per week.

De functie

Met jouw skills leggen we een stabiele financiële basis voor het uitvoeren van ons mensenrechtenwerk. Ben jij een ervaren administrateur en vind je het leuk om rapportages en jaarrekeningen op te stellen? Heb je ervaring met complexe boekhouding in een internationale omgeving, en vind je het leuk om actief mee te denken over de automatisering binnen Finance? Dan zijn we op zoek naar jou!

Afdelingsinformatie

De afdeling Interne Organisatie bestaat uit 29 medewerkers die werken in verschillende teams: Beheer, Financiën, Human Resources, Directiesecretariaat en IT. Deze teams ondersteunen de organisatie en zorgen dat de inhoudelijke afdelingen van Amnesty International uitstekend hun werk kunnen doen. De teams van de afdeling Interne Organisatie vinden elkaar in de professionele en dienstverlenende werkwijze. Zo hebben we zicht op wat er in de organisatie speelt, bewegen mee met ontwikkelingen en bieden oplossingen voorafgaand aan de behoefte. Jij wordt onderdeel van het team Financiën dat op dit moment bestaat uit vier betaalde medewerkers en drie vrijwilligers.

De werkzaamheden

  • Verzorgen van de complete administratie van een van de stichtingen waar Amnesty International de financiële administratie voor voert, inclusief het opstellen van de maandelijkse managementrapportages en de jaarrekening, in samenwerking met de zakelijk directeur hiervan;
  • Ondersteunen van de collega’s in het team bij diverse werkzaamheden;
  • Ondersteuning bij uitvoeren van tijdelijke extra projecten.

Jouw profiel

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • 3-5 jaar werkervaring als financieel administrateur;
  • Kennis van het vakgebied financiële administratie;
  • Ruime ervaring met het werken in Excel;
  • Ervaring in het voeren van administraties (bij voorkeur in Exact);
  • Ervaring in het opstellen van managementinformatie;
  • Beheersing van de Engelse taal.

We blijven werken aan een organisatie waar alle talenten zich thuis voelen. Voor een diverse samenstelling van ons team zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten met een multiculturele achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar voor 32 uur per week (en bij voorkeur per direct).

De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International, afdeling Nederland is van toepassing. Het salaris bedraagt bij indiensttreding minimaal € 3.308,70 en maximaal € 4.411,60 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Wij bieden een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor meer informatie over de functie kun je op werkdagen contact opnemen met Soraya Kanhai, manager Interne Organisatie: s.kanhai[at]amnesty.nl.

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk zondag 3 oktober a.s. Je kunt gebruik maken van het sollicitatieformulier voor deze functie hieronder. De brief kan worden gericht aan Soraya Kanhai.

De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 25 oktober. De kandidaten die hiervoor worden uitgenodigd, worden hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.