Warriors

Write for Rights Warriors als maatschappelijke stage? Dat kan ook!

Mobiliseer jouw school om samen in actie te komen voor de grootste actie van Amnesty International: WRITE FOR RIGHTS! Wil jij opkomen voor mensenrechtenverdedigers, er zelf eentje worden en tegelijkertijd punten behalen op school…? Dat kan!! Ga aan de slag als Warrior en verzamel meteen stage-uren voor jouw maatschappelijke stage! Zo sla je twee vliegen in 1 klap!

Je kunt deze stage ook met z’n tweeën te doen als dat van jouw stagecoördinator mag. Als Warrior ga jij een grootse schrijfactie opzetten op jouw school, waarbij je samen met andere leerlingen gaat schrijven voor de mensenrechten. Amnesty leert je hoe het werkt tijdens de workshopdag op 16 oktober, levert je het materiaal aan en coacht je er vrolijk doorheen!

Je bent in totaal ongeveer 20 – 25 uur bezig met deze stage, want jij gaat ervoor zorgen dat jouw klas of misschien wel hele school zich in gaat zetten voor de grootste actie van Amnesty International: Write for Rights. Dat is niet zomaar iets, maar dat kun jij! En wij helpen je graag! Voorwaarde voor de stage is dat je beschikbaar bent op zaterdag 16 oktober, in Amsterdam. Op deze gezellige dag ontmoet je andere Warriors uit het hele land. De rest van de uren plan je zelf in de periode tot de kerstvakantie.

Lijkt de Warriorstage je leuk? Meld je dan aan via onderstaande link!
Heb je nog vragen over de Warriorstage? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar jongeren@amnesty.nl.

Meld je nu aan