Amnesty Leeuwarden zoekt een PR-medewerker

Amnesty International werkt voor mensenrechten. Die waarborgen vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Amnesty doet onderzoek, voert actie en steunt mensenrechtenverdedigers wereldwijd. In Nederland telt de organisatie ruim 250.000 leden en donateurs. 

Amnesty Leeuwarden is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van PR-medewerker: on- en offline promotie van activiteiten.  

We zoeken iemand die ons een aantal uur per maand wil helpen met de pr van Amnesty in Leeuwarden. Een opleiding communicatie mag, maar is niet nodig, wel enige ervaring met en kennis van social media en het maken van SEO content, flyers en andere promotiemiddelen.

Wat is Amnesty Leeuwarden?

Amnesty Leeuwarden is een vrijwilligerswerkgroep die al ruim 45 jaar actief is voor Amnesty Nederland. De groep bestaat uit zo’n tien actieve leden en organiseert regelmatig activiteiten. 

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is de promotie van de activiteiten van Amnesty Leeuwarden via de website, social media en de lokale pers. Ook help je onze Facebook, Twitter en Instagram actief en actueel te houden. 

Je profiel

Je bent initiatiefrijk, kunt jezelf goed uitdrukken en natuurlijk schrijf je goed. Je bent op de hoogte van de dagelijkse actualiteit en hebt grote affiniteit met mensenrechten. Een goed netwerk in Leeuwarden is  wenselijk, maar niet noodzakelijk. 

Wat bieden wij?

Onkostenvergoeding, een zinvolle invulling van je vrije tijd, veel ruimte voor eigen creatieve inbreng, uitdaging en voldoening. 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze voorzitter Ieke Zwart (info@amnestyleeuwarden.nl) of kijk op onze website. Wil je meer weten over Amnesty International? Ga dan naar www.amnesty.nl.
Amnesty is een diverse organisatie en zoekt mensen met verschillende achtergronden.