Terug naar overzicht

Write for Rights bij boekwinkel Savannah Bay

Op 10 December is het Internationale Dag van de Rechten van de Mens. Op deze dag komen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie en schrijven brieven voor andere mensen die onrecht is aangedaan. Tijdens de Write for Rights 2019 besteedt Amnesty International speciale aandacht aan kinderen en jongeren.
Amnesty International voert actie voor tien jongeren uit Canada, China, de Filippijnen, Nigeria, Zuid-Soedan, Mexico, Iran, Griekenland, Wit-Rusland en Egypte.

Ook in Savannah Bay wordt geschreven, dit jaar alweer voor de 10e keer! Kom langs en schrijf een brief, of meerdere. Om autoriteiten op te roepen de jongeren die onrecht is aangedaan te steunen.
Voorbeeldbrieven, schrijfmateriaal, koffie, thee en lekkers staan allemaal voor je klaar. Ook zorgen wij ervoor dat je brief op de post gaat. Blijf zo kort of zo lang je wilt, we gaan de hele dag door.
Tot 10 december in onze winkel!

Hoe laat?

Van: 11:00 Tot: 18:00

Waar?

Telingstraat 13, 3512GV Utrecht

Nuttige info

Locatie: Boekwinkel Savannah Bay www.savannahbay.nl Toegankelijkheid: rolstoeltoegankelijk Koffie, thee, warme chocolademelk en koekjes gratis Vrijwillige bijdrage consumpties/portokosten welkom

Contactinformatie

info@savannahbay.nl 030-2314410 Facebook: https://www.facebook.com/events/570119997079562/