Terug naar overzicht

Schrijven voor mensenrechten in het oude Pieter Baan Centrum in Utrecht

Write for Rights is opgezet door Amnesty International, het is de grootste jaarlijkse schrijfactie ter wereld! Er wordt massaal geschreven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Write for Rights-schrijfacties hadden in voorgaande jaren veel effect. Vele dappere activisten voor wie is geschreven kwamen al vrij.

Wij gaan schrijven voor deze mensen op 15 december tussen 13.00 en 16.00. Wil jij ook een mooie bijdrage leveren? Stuur me een berichtje en ik hou een plekje voor je vrij aan tafel! (ook als je niet de hele tijdslot kan komen, ben je natuurlijk van harte welkom). Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, dus naast het doen van iets goeds wordt het ook gewoon erg gezellig!

Zal ik een plekje voor je reserveren?

Hoe laat?

Van: 13:00 Tot: 16:00

Waar?

Gansstraat 170, 3582EP Utrecht

Nuttige info

Er zal een hapje en een drankje voor je zijn. Er is een grote schrijftafel waaraan we gezamenlijk gaan schrijven en een aparte ruimte voor mensen die liever in stilte schrijven. Totaal max 13 personen

Contactinformatie

Deze schrijfmarathon vindt plaats in het oude Pieter Baan Centrum in Utrecht. Na aanmelding zorg ik dat je een telefoonnummer krijgt zodat je kunt bellen wanneer je voor de deur staat!